Våginstrument

SWI-5500

SWI 5500 som är basenheten i SYSTEM 5000 är ett modulärt uppbyggt systeminstrument där bestyckningen av kretskort bestämmer antal vågkanaler och serieportar. Systeminstrumentet kan både väga, styra och dokumentera produktionen. Den täta operatörspanelen har knappar för alfanumerisk inmatning samt teckenfönster med tydlig information till operatören. Operatörsfönstret kan väljas med svensk eller engelsk text.

Datablad: SWI5500

  

VT200

VT200 är ett universellt och EU-godkänt våginstrument med enkelt handhavande och alla nödvändiga grundfunktioner för en rationell och noggrann vägning. Instrumentet har en ändamålsenlig och tilltalande design. Det robusta och rostfria utförandet innebär också att det är mycket lämpat för användning i industrimiljöer med mycket tuffa förhållanden. Täthetsklass IP 65.

Datablad: Våginstrument VT200

KXS-TM

KXS-TM är ett universellt och EU-godkänt våginstrument med enkelt handhavande och alla nödvändiga grundfunktioner för en rationell och noggrann vägning. Instrumentet har en ändamålsenlig och tilltalande design med stora siffror (55mm). Det robusta och rostfria utförandet innebär också att det är mycket lämpat för användning i industrimiljöer med mycket tuffa förhållanden. Täthetsklass IP 68.

Datablad: Våginstrument KXS-TM

A12ss

A12ss är ett universellt och typgodkänt våginstrument med enkelt handhavande och alla nödvändiga grundfunktioner för en rationell och noggrann vägning. Instrumentet har en ändamålsenlig och tilltalande design. Ytterhöljet är gjort av rostfritt stål och har täthetsklass IP65.

Datablad: Våginstrument A12ss

 

 

DGT

DGT är ett universellt och typgodkänt våginstrument i olika utföranden med enkelt handhavande och alla nödvändiga grundfunktioner för en rationell och noggrann vägning.

Modbus ingår som standard.
Finns även i modeller med analog utgång, profibus eller profinet.
Ring oss för mer information.

Datablad: DGT1 för montering på DIN-skena

Datablad: DGT1S för montering på DIN-skena

Datablad: DGTQ för panel montage

Datablad: DGT20 med egen kapsling

Datablad: DGT20I med egen kapsling i rostfritt stål

  

ATEX

Vi har stort utbud av industrivågar med våginstrument för explosiv miljö.
Komponenter för Ex-miljö: våginstrument, lastceller, kopplingslådor, zenerbarriärer, kabel m.m.

För placering i Zon 1, 2, 21 och 22.
Ring oss för mer information.