Rostfritt stål (Single point)

Modell T12 är en noggrann sk ”single point” lastcell lämplig för montering i plattformar och i industriapplikationer där rengörning med vatten och andra vätskor sker regelbundet, t ex i livsmedelsindustrin.
T12 är en hermetiskt tät lastcell med täthetsklass IP68/IP69K.

Finns i kapacitet 15 - 400kg.

Datablad: T12

  

Modell BM6G är en lastcell i rostfritt stål av typen "single point" konstruerad för direkt montering i vågplattformar i mycket tuff miljö. Täthetsklass IP68/IP69K.

Finns i kapaciteterna 10 - 500kg.

Datablad: BM6G

   

Modell 651KS är en noggrann sk ”single point” lastcell lämplig för montering i mindre plattformar eller i industriapplikationer där rengörning med vatten och andra vätskor sker regelbundet, t ex i livsmedelsindustrin.
651KS är en tät lastcell som gör att den är tillförlitlig och bibehåller sina specifikationer även i aggressiva miljöer.

Finns i kapacitet 100kg.

Datablad: 651KS

  

Rostfritt stål (Tryck och drag)

Modell T68 är en drag-tryck lastcell tillverkad i rostfritt stål. T68 är idealisk för applikationer som hänger eller när tryck ska mätas och ett stort spann av andra industriapplikationer.

Finns i kapaciteterna 250 - 7500kg.

Datablad: T68

  

Rostfritt stål (Shearbeam, bending beam)

Modell T66 är en helsvetsad lastcell tillverkad i rostfritt stål. Hermetiskt sluten konstruktion mot fukt och med sin skärmade kabel gör att lastcellen fungerar även i besvärliga miljöer och behåller sina goda egenskaper.

Med sin låga profil, höga noggrannhet och täthet gör lastceller lämplig för mindre plattformar och industriapplikationer där flera lastceller samverkar.

Finns även tillval med fot och fotbricka.

Finns i kapaciteterna 5 - 500kg.

Datablad: T66

Datablad: T66 med fot

  

Modell T85 är en helsvetsad lastcell tillverkad i rostfritt stål. Hermetiskt sluten konstruktion för ultimat skydd som är nödvändigt i aggressiva miljöer och lämplig för inbyggnad i plattformar, pallvågar och industriapplikationer.
Lastcell T85 har hög tillförlitlighet och har en täthetsklass av IP68/IP69K och är OIML klass C3 godkänd.

Finns även tillval med fot och fotbricka.

Finns i kapaciteterna 300 - 10 000kg.

Datablad: T85

Datablad: T85 med fot

  

LeverMount har både lastcell och mekanik tillverkade i rostfritt stål med täthetsklass IP68/IP69K. Med sitt kombinerade fel på < +/- 0,017% gör den lämplig för inbyggnad i silo och tankar.

Finns i kapaciteterna 10 - 5000kg.

Datablad: Levermount

  

Rostfritt stål (Puckcell)

Modell 266AS är en tryck lastcell tillverkad i rostfritt stål med täthetsklass IP67, vilket gör den lämplig för alla vägningsapplikationer i industrimiljö.

Finns i kapaciteterna 500kg - 20t.

Datablad: 266AS

Tillagd i varukorgen