Om oss

1985 startades Svenska Våg AB av specialister inom produktionsstyrning, automation och vägning. Tack vare stor kompetens och klar målinriktning har företaget snabbt vuxit till ett av landets mest framgångsrika tillverkare av automatiserade vägningssystem. Idag är vi en given aktör i landets ledande processindustrier.

System: Vi levererar kompletta kundanpassade vägningssystem med PLC-styrning inbyggt i elskåp. Till systemen kan även PC program för loggning och övervakning anslutas. Receptdosering, flödessystem och toleranskontroll är några exempel på system vi har produktionssatt världen över.

Komponenter: Behöver du lastceller eller komponenter kan vi erbjuda ett stort sortiment för snabb leverans direkt från vårt lager. Vår kompetenta personal finns alltid till hjälp för att hitta den bästa lösningen just för dig.

Vågar: För att underlätta för dig som kund erbjuder vi även färdiga standardvågar, kalibrerade med spårbara vikter och medföljande våginstrument. Det finns även möjligheter att ansluta scanner samt skrivare för etikettutskrift.

 

 

 

Tillagd i varukorgen